Profession: Journalist, forfatter, foredragsholder og Counsil Guide.

Født 1949

Optaget i klubben: 1995

Formand for Danske Kvindelige  Æventyrere: 2003-2005

Jeg blev kastet ud i mit første eventyr, da jeg som journalistelev med få dages varsel kom med hjælpefly til Calcutta under borgerkrigen i Bangladesh. Her var jeg – ud over at besøge flygtningelejre og Mother Teresas hus for døende – med frihedskæmperne inde i Bangladesh og endte med at måtte flygte fra en landsby og ud gennem et  minefelt, da vi kom under beskydning fra de pakistanske tropper.
I 1973 tog jeg så på egen hånd som nyudlært journalist og freelancer til Beirut, hvor det lykkedes mig at komme i kontakt med PLO og PFLP (dem med flykapringerne). Her besøgte jeg bl.a. en flygtningelejr i Beirut, hvor der havde været lukket adgang for besøg i et par år, hærkommandoen I Beirut (der ventede på borgerkrig), og en partisantræningslejr i Sydlibanon.

Siden min ilddåb i Indien og Libanon har jeg besøgt alt i alt over 40 lande. Jeg har bl.a. redet på hest og kørt snescooter på Island. Fanget torsk på Færøerne. Gået Caminoen i Nordspanien og skrevet en bog om den gamle pilgrimsvej (Magiske Camino – På vandretur med vabelplaster og Vorherre). Og jeg har boet i lerstampet hytte i en helseskole i junglen på Sri Lanca, hvor jeg bl.a. har lært ayurvedisk healingmassage.
I de senere år har jeg interesseret mig for shamanisme, herunder indiansk livsfilosofi, konfliktløsning og samklang med naturen.  Jeg er nu Counsil Guide oplært ud fra oldgammel May visdom. I den forbindelse er jeg blevet ceremonielt indviet på indianervis til vandet, jorden, luften og ilden på Yucatan Halvøen i Mexico. I forlængelse heraf har jeg bl.a. været på indiansk VisionQuest alene i naturen, og jeg har lært at lave maya-horoskoper ud fra oldgammel maya-viden.