Profession: Naturstens ekspert/konsulent til byggeriet i hele verden, iværksætter.

Født: 1965

Optaget i klubben: 2018

Hjemmeside: www.moserogmoser.dk

 

Fra jeg var lille har jeg stået og spejdet ud over horisonten og længtes efter at komme afsted på eventyr – ud at opleve verden med de mange folkeslag, racer, religioner og kulturer udover naturen og de vilde dyr.

Fra jeg var 10 år har jeg rejst uden mine forældre, først med Vedbæk Pigegarde gennem en del år, så afsted til en engelsk familie da jeg var 11 år – i 6 uger helt alene og mange somre siden. Min første tomletur var som 17 årig i Tyrkiet og som 18 årig tomlede jeg fra Montevideo i Uruguay over Argentina og Andes bjergene til Santiago de Chile. Der er kommet mange flere eventyr siden da til min historie ved at tomle og bruge lokal offentlig transport. Bl.a. hele vejen rundt langs kysten i Brasilien og gennem Amazonas, på sejlskibe, med tog i Kina og til fods og i bil i Afrika i søgen efter vilde dyr, eventyret og natursten.

I de 30 år jeg har arbejdet med natursten til byggeriet, har jeg besøgt virksomheder og stenbrud i mange af verdens lande og altid fået nogle kæmpe oplevelser med de lokale folk hvoraf nogle er blevet til varige venskaber.

Pt. opholder jeg mig rigtigt meget i Mellemøsten med rådgivning på meget store byggerier omkring brugen af natursten.

Noget af det bedste man kan opleve, er at få sig et rigtigt godt grin med mennesker, man møder i et fremmed land – uden at tale samme sprog – SÅ forstår man, at vores inderste menneskelige værdier er ens uanset race, opvækst, køn og religion.

Jeg er også storvildtsjæger, men skyder kun dyr, vi selv ville spise.