Project Description

Medlem

Christina
Gundgaard Petersen

Født 1977, optaget i klubben 2005.

Jeg blev præsenteret for min første udfordring, da jeg i en alder af 3 ½ år fik min første motorcykel.

Mange knubs senere blev resultatet, at jeg fra mit 4. år og i resten af min opvækst optrådte med stunts og showspring på motorcykel i vores familiestuntshow. Biler begyndte at drage mig omkring 12 års alderen, og som 13-årig satte jeg min første verdensrekord i Guiness Book of Records, som værende den første kvinde og yngste i verden til at køre på 2-hjul i bil (1991). Det efterfølgende år indskrev jeg mig for anden gang i rekordbogen ved at køre 2,4 km på 2-hjul med originale dæk i en Toyota Corolla på Jyllandsringen (1992). Jeg kørte, indtil dækkene sprang.

Efter en international HH med længerevarende studieophold i Guatemala, Mexico, Østrig og USA., rejste jeg til Wales for at arbejde og læse. Jeg specialiserede mig i sundhedspsykologisk forskning med en 4-årig Bsc i psykologi på University of Wales i Cardiff.

I august 2003 besteg jeg sammen med en lille gruppe eventyrlystne motorcyklister Mount Everest på off-road motorcykel på den tibetanske nordside. Vi slog i den forbindelse den daværende højderekord. Ekspeditionen startede fra Kathmandu i Nepal og krydsede herefter hele det tibetanske højland til Lhasa inden rekordforsøget.

Jeg færdiggjorde min uddannelse til psykolog på Psykologisk Institut, Aarhus Universitet. Samme sted forsvarede jeg – efter et ophold på Stanford University i Californien – i 2010 min ph.d.-grad i sundhedspsykologi inden for kræftområdet. Dette blev efterfulgt af 4 års post.doc. (forskning), inden det trak i mig at blive klinisk psykolog.

Mine forskningsansættelser har omfattet internationale samarbejder og fremlæggelser på kongresser i det meste af verden.
Jeg var blandt andet i 2007 inviteret som oplægsholder i Teheran ved Iran University of Medical Sciences, hvor jeg skulle tale om betydningen af tro for vores helbred.

Jeg har efterfølgende uddannet mig som klinisk autoriseret psykolog, psykodynamisk/somatisk orienteret terapeut samt specialist i klinisk sundhedspsykologi.

Min profession, videbegærlighed og natur drager mig fortsat mod mange udfordringer og rejser – både i verden, mellem mennesker og i sindet.

Profession: Psykolog