Profession: Forfatter

Optaget i klubben: 1996

Født 1942

Hjemmeside: www.ninaoghjalte.dk

Jeg har altid vidst, at jeg var en eventyrer, og jeg har rejst i verden helt for min egen skyld. Siden den første store rejse har jeg haft det held at jeg kunne leve som forfatter og foredragsholder . Når jeg ser tilbage på mit liv kan jeg glæde mig over alt det jeg har oplevet. Jeg har haft tolv eventyrlige år hvor jeg spillede teater med Solvognen, deraf fem år på Christiania .

Jeg har fået børn og bygget et hus med sekskantede værelser på Djursland. Sammen med min familie har jeg kørt på motorcykel gennem Sydamerika, Sovjet, Indonesien, Malaysia Papua ny Guinea australien Afrika og Cuba. Igennem årene har det været min store interesse at fotografere, og alle mine bøger er illustreret med egne fotos. 

De sidste femten år har jeg fortrinsvis rejst i muslimske områder. Albanien blev indtaget på knallert, Iran med bus og fly, Pakistan, og Afghanistan i 2CV ligesom Kurdistan, Irak , Syrien, Jordan og Tyrkiet. I 2006 konverterede jeg til Islam, og indføjede Aisha I mit navn. De hellige byer Mekka og Medina besøgte jeg som pilgrim i januar 2007. I årenes løb har jeg har skrevet ti bøger om mine oplevelser, deraf de fire sammen med min mand gennem 34 år, Hjalte Tin. Jeg har og set det meste af verden – men slet ikke nok! Så længe der er en et sted jeg ikke har set, vil jeg være på vej! Jeg elsker verden, og jeg elsker livet!

Bogliste :
Held og lykke
Sommer hele året
Hos fremmede venner
Fra Cape til Cairo
Som en albansk jomfru
Alene i Iran
Himalaya i sigte
Solvognen
Rejsen til landet der ikke findes
Pilgrim i mekka