Profession: Redaktør og Cross–Culture Coach

Optaget i klubben: 2003

Født 1950

Hjemmeside: www.metteweber.dk

Verdensborger – International dansker født med Københavner blod i årene i 1950. Jeg går i store sko, stiletter og kondisko og tror på “Kardemommeloven” hvor man kan gøre lige hvad man vil, når man blot man respekterer andre. Jeg har gennem de seneste 17 år i Asien og Afrika skabt mig internationale kompetencer og udviklet min transportable “one-woman” firma “COPE – on top of the world”.

Rejserne er blevet en livsstil. Jeg balancerer mellem forandringer og forankring og elsker førstegangsoplevelser. Jeg kan planlægge og strukturere, men også være i kaos. Fra at gå med timemanageren under armen, har årene ude i verden lært mig også at være til stede, der hvor jeg er og at vælge til og fra. De kompetencer bruger jeg, uanset hvor i verden jeg befinder mig, når jeg telefon coacher danskere i Hillerød, Wranda, London eller Kina.

I dag pendler jeg mellem 2 verdensdele. Jeg holder kurser og foredrag i ”action learning” ”What happy people know” kommunikation, konflikthåndtering, forandringsprocesser, udstationering, kulturmøder, internationale kompetencer.

Jeg er forfatter til bogen ”Når Penelope rejser med – udstationering for hele familien” og redaktør på og initiativtager til www.verdensborger.net et globalt netværk for dansktalende mænd og kvinder bosat i hele verden.