Profession: Selvstændig grafisk designer, kunstner. Formand for Kvindelige Eventyreres Klub fra 2017
Optaget i klubben: 1994

Fødselsår: 1961
www.metteforum.dk

Krydsfeltet mellem det moderne, det etniske og naturen har altid optaget mig meget. For mig er drivkraften at engagere sig og finde nye rum både ude i verden og inde i sig selv.
En marts morgen tog jeg med den transsibiriske jernbane mod Kina. Den rejse kom til at vare 8 år og har forandret mit liv for altid. 6 måneder på godt og ondt i Kina, Tibet – over Himalayabjergene til Nepal med silke i tasken, smuglet ud for tibetanerne, Myanmar – Burma railway og menneskemylderet på dækket af en floddamper ned af Irrawadyfloden. Stormfulde malaysiske tropeøer og sultanens kok, der laver suppe i et træskur på stranden. Indonesien med jordskælv, vulkanudbrud og flugten over Malacca-strædet til Singapore på taget af piraternes træbåd.
Mødet med mit nye hjemland, Australien, først Katherine i Northern Territory, hvor jeg arbejdede som skiltemaler, grafiker og skolelærer, siden øen Tasmanien. Her boede jeg i 6 år i 7 forskellige huse og uddannede mig som grafisk designer på Hobart Art Institute. Jeg er dybt inspireret af australsk kunst, står i nær forbindelse med kunstnere i Australien og medvirker løbende i tværkulturelle kunstprojekter.