Profession: Designer MDD, Fotograf og skribent.

Medlem siden sept. 2016.
Født: 1959

Pilot, hestemenneske, træskibsejer, mor til tre, nu voksne, børn. Bosiddende på Djursland med min partner Dieter Betz, med hvem jeg også har et luftfotofirma – og laver ”actionbilleder” fra luften i vores egen lille flyvemaskine.
På rejser er mit omdrejningspunkt især kulturen og den vilde natur – det involverer ofte også småfly – og heste. Begge dele gode måder at komme til steder, der ellers kan være svære at nå.
Jeg har redet på Criollo-heste med gauchoerne ved foden af Andesbjergene – og elefant i Nordthailands regnskov. Rejst med hestevogn og været ildpuster. Trænet vilde heste i Afrika og krydset Namib Desert som co-pilot i et lille propelfly. Fotograferet Islands vulkaner fra luften og redet over lavamarken til Vatnajøkull med flok på 50 løse heste. Sejlet i Dhow med de lokale fiskere ved Tanzanias østkyst, fløjet svævefly i otte km højde over New Zealands alper og hangglider fra stejlklippe i Sydafrika.
For mig ligger det største eventyr i øjeblikkets magi . . . de fortryllede sekunder, som man ikke kan forudse eller planlægge . . .
Uddannet på Designskolen Kolding Institut for Unika (1988 til – 94) og på DJH/DJMX, Storytelling og Visuel formidling. Indehaver/founder af designvirksomheden Concrete Terrazzo (1996 – 2003) Indehaver/partner i luftfotofirmaet Hawk Eye Photography (2004 – present). Arbejder desuden freelance som grafisk designer, tekstforfatter og fotograf. Har leveret artikler, rejsefeatures og fotos til utallige publikationer.