Profession: Fysioterapeut, latterkonsulent og foredragsholder

Optaget : 2002

Født

Gift med Rasmus og har to børn.

Forfatter til ”Vildmarksprøven ” ( Aschehoug 2002) om tiden i Yukon territoriet. Medforfatter til DKÆ´s to bøger.

I 1991 rejste jeg til USA og senere Yukon Territoriet hvor jeg endte med at blive 1 år og arbejdede på en ranch. Her boede jeg det meste af tiden i en uisoleret hytte, temperaturen var om vinteren ned til – 40 grader c, ca. fire km fra ranchen, som jeg kørte til med et lille hundespand. Hytten havde plastik for vinduet og brænde til kakkelovnen huggede jeg med en økse. Der var røg i hytten og indfiltrede hunde, da jeg ingen forudsætninger havde for at klare mig i ”den nye verden”. Boede også 2½ uge alene om vinteren 12 km fra ranchen i en teltlejr, for at kigge efter ranchens heste der overvintrede som vilde heste i de sneklædte bjerge.

1994:
Hestetur ca. 500 km gennem Vildmarken i Yukon Territoriet uden kompas. Med pakhesten Prince og White som jeg red på, samt min lederhund – Piggy fra mit spand på ranchen.

1995:
Trek med gruppe til K2 ´s basecamp i Pakistan.

1997:
Månedlang kanotur -600 km sammen med Rasmus på Horton floden i Nordvest territoriet Canada. Hvor vi ikke mødte andre mennesker men 10! grizzlybjørne.

1999 -2000:
4månders vinter ødemarksophold i pelsjægerhytte i Yukon territoriet , 20 km fra Alaska hwy., sammen med Rasmus. For at fejre nytår år 2000, og prøve at ”trappe”, dvs. fange dyr med fælder. Ellers fik vi tiden til at gå med isfiskeri, rypejagt og ture med vores seks slædehunde.
2002: 5 ugers hestetur på Mongoliets grønne stepper. 2002 -2005: Bosiddende i Grønland i Maniitsoq på vestkysten. Arbejdede som fysioterapeut. Fabian bliver født. ”Familievildmarksliv” med motorbåd, vandreture, rensdyrjagte og ørredfiskeri.

2005:
Bosiddende i skovløberhus på Sjælland. Dina Aviaja bliver født. Nuværende projekt er at udforske Danmarks muligheder.
Har også rejste i Indien, Cambodia, Thailand, Egypten, Kina, Alaska og været på diverse kano og vandreture i Sverige og Norge. Jeg kan fra maj 2008 hyres som latterkonsulent og foredragsholder med dias.