Profession: Tresproglig korrespondent. Freelance agent for engelske og amerikanske forlag

Optaget i klubben: 1987

Født 1937

Student 1956 – rejste derefter Europa tyndt indtil jeg i 1963 importerede en bjergbestiger fra det daværende Jugoslavien. Ægteskab og børn i det følgende tiår.

1975 Grønland. Med mand og børn på kajak/ telttur i Angmagssalik området. Det følgende tiår gik med masser af bjergbestigningsture i Alperne og som den solide baggrund og støtte for en meget aktiv bjergbestiger/ekspeditionsmand. Startede og drev i denne periode en butik for bjergbestigningsudstyr, Dolfisport ApS. Skilsmisse i 1985. 1986 – Kina. Rejste med DKÆ medlem Viveke Goddard med den transsibiriske jernbane til Beijing og derefter med tog, bus og på stop vestpå til den pakistanske grænse, over Khunjerab-passet (ca. 5.250 m), som netop var genåbnet efter 40 års spærring, ad Karakorum Highway ned i Hunza-dalen til Gilgit.
1989 – Mellemøsten og Egypten. Deltog i en tur på ladet af en lastbil gennem Tyrkiet, Syrien, Jordan og Egypten. 1992 – Vietnam. På egen hånd med tog, bus og båd fra Hanoi til Ho Chi Min City (Saigon).
Ind imellem ovenstående højdepunkter har jeg foretaget utallige vandreture i Europa. De smukkeste gik til det nordlige Grækenland og dele af den engelske Coast Path.