Profession: Læge

Optaget i klubben: 2011

Hjemmeside: www.benedictelange.dk

Jeg er læge, forfatter, foredragsholder, coach, mentor, frivillig, hustru og mor til 4. Min passion er eventyrlig velvære, som jeg definerer som evnen til at leve det liv man ønsker, såvel fysisk som mentalt. Denne passion har bragt mig vidt omkring i verden fra de yderste egne af Kina, junglen i Mellemamerika, de sydligste egne af Afrika, Cuba, Colombia, Chile, Costa Rica, Jomfruøerne, sammenlagt 73 af verdens forunderlige lande. Jeg mangler heldigvis stadig mere end 100.
Min passion for kvinders velvære gav mig muligheden for at opholde mig i 5 år i Mellemøsten. Det var et sandt eventyr der bragte mig rundt i Saudi Arabien, Syrien, Jordan, Israel, Pakistan, Iran, Libanon, Yemen, Bahrain, Oman, Qatar, Ægypten, UAE og Kuwait, og da jeg arbejdede med skønhed i tabletform, kom jeg tæt på mange af de stærke, smukke og ofte undertrykte kvinders liv bag sløret. Den rejse har jeg beskrevet i bogen ”Livet bag Sløret”, som jeg rejser rundt og holder foredrag om, ligesom jeg underholder om velvære og om at turde leve sit eget eventyr.
Efter jeg kom hjem i 2008 fortsatte jeg mit engagement i kvinders liv som frivillig i Dannerhusets foredragsgruppe, mentor i KVINFO og medstifter af Vestegnens Indvandrer Kvinde Center indtil jeg skiftede professionelt spor og udstationerede mig for en 4 års periode til forskellige egne af Jylland for uddanne mig til speciallæge i medicinsk billeddiagnostik
Jeg har for tre år siden fået en ny passion: dykning. Under vandet i tæt kontakt med sit eget åndedræt finder man ægte velvære – og masser af eventyrlige oplevelser.