Profession: Sygeplejerske

Optaget i klubben: 1979

Født 1938

Jeg har været Jorden rundt 3 gange og har besøgt omkring halvtreds lande.

Første gang, 1976-78, rejste jeg alene i 1 1/2 år hovedsagligt i Central og Sydamerika. Undervejs arbejdede jeg som frivillig sygeplejerske på børnehospitaler i Honduras og i Peru. En af mine bedste oplevelser i Sydamerika var sejladsen fra Belem til Manaus på Amazonasfloden. Da jeg nåede til New Zealand tog jeg job som stuepige på et hotel. Jeg afsluttede turen med at køre overland fra New Delhi til Europa, dele af vejen på tommelfingeren.

Anden gang, i 1979, rejste jeg alene i bl.a. USA, Canada, Japan, Hawaii, Borneo og Sumatra på en Jorden-rundt-på-80-dage-billet.

Tredje gang, i 1980, arbejde jeg som sygeplerske for Red Barnet på en lille ø i Indonesien med vietnamesiske bådflygtninge i ni måneder. Der mødte jeg min nuværende mand som var læge.

Herefter arbejdede vi sammen på Grønland bl.a. i Thule hvor vi tilså patienter på udstederne via hundeslæde. I Cameroun drev vi en Røde Kors klinik for flygtninge fra Chad, og i Malaysia arbejdede vi igen med vietnamesiske bådflygtninge for Røde Kors.

Vi fortsatte til Sverige og Norge, hvor vi arbejdede i 1/2 år. I 1984 besøgte vi Tibet. Vi rejste via Hong Kong, Canton, Kunming og Chengdu til Lhasa.

Jeg cyklede hele vejen fra Strynø til Rom over en periode på 4 år, 1998-2002. Har siden 1998 sejlet på Europas floder hvert år

Jeg vil gerne besøge de nye lande i EU og har i år besøgt mit barnebarn og oldebarn i Bulgarien.